Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: No more data add ons?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    163
    Feedback Score
    0

    No more data add ons?

    Usually when I click on Smartphone only to see the current plans, I notice the 1gb data add on is no longer listed in the Smart Phone only plan section under add ons. Have they done away?

    I was lucky enough to get a LG Fiesta from Simple Mobile when they were $9.99 and just recently got their promo with 3gb of HS Data for $25 per month.

    If I am on autopay which I am they offer a nice discount, so after taxes and fees I am only paying $22.10 per month and I get to keep the 3GB plan when it goes away so long as I am on autopay. So Tracfone really is not relevant at this point any further.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    725
    Device(s)
    iPhone 6
    Carrier(s)
    Tracfone, FreedomPop
    Feedback Score
    0
    I still see it under Add Ons.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    May 2011
    Location
    BFE
    Posts
    6,861
    Device(s)
    LG G2, Moto G5+, Moto E4, (Droid Mini, GS3, Droid4, L41C, Droid3, S390G, LG500G, T404G, T301G, V170)
    Carrier(s)
    Total Wireless (Verizon, Red Pocket, Tracfone)
    Feedback Score
    0
    Site glitch? Maybe browser specific?

    I checked with Firefox on my phone and data isn't shown either (just text and international).

  4. #4
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,997
    Device(s)
    LG Phoenix 2, Samsung J3 Sky, LG Q6
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by ST Dog View Post
    Site glitch? Maybe browser specific?

    I checked with Firefox on my phone and data isn't shown either (just text and international).
    I checked with Firefox and MS Edge, same results, no data card.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1,215
    Feedback Score
    0
    Don't see the Data only card using Chrome on my phone but it still appears in the Tracfone app.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    10,047
    Device(s)
    LG Phoenix 2
    Carrier(s)
    FreedomPop
    Feedback Score
    0
    I checked https://www.tracfone.com/shop/plans with IE 11 and also only see International and Texts under Add-Ons.

    Hopefully this is just temporary!

    In the meantime, if somebody needs a TF data add-on right now, it is still listed at https://www.pinzoo.com/wireless-refi...racfaf-101pin/ for $10
    Vzw-$9.99/mo+$0.25/min 1999-2001
    PagePlus-2001-2015
    LycaMobile-v1 2013-2016
    Selectel-2013-2015
    Puppy-2014
    Tracfone-2015-2016
    TruPhone-2015-
    Red Pocket-2016-2017
    Piranha-2016-
    FreedomPop-GSM 2016-
    T-Mo-Data 2017-

    Ericsson AF738 Jul01-Dec03
    Qualcomm QCP 2760 Dec03-Feb08
    LG VX-8600 Feb08-Apr10
    Samsung Omnia SCH-i910 Apr10-Nov11
    HTC Droid Inc ADR6300 (CM7.2) Nov11-Jun13
    HTC Droid Inc 2 ADR6350 (CM7.2) Jun13-May15
    LG G2 VS980 (Rooted) May15-Apr17
    LG Phoenix 2 Mar17-

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Washington State
    Posts
    135
    Device(s)
    Moto G5 Plus
    Carrier(s)
    Tracfone
    Feedback Score
    0
    Data only option shows for me after entering a TMFL number on Tracfone website. Using Firefox 59.0.2.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,997
    Device(s)
    LG Phoenix 2, Samsung J3 Sky, LG Q6
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by OneFore9 View Post
    Data only option shows for me after entering a TMFL number on Tracfone website. Using Firefox 59.0.2.
    Same here. Interesting that you have to enter a phone number in order to see the Data card add-on.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,950
    Feedback Score
    0
    In Chrome, I don't see the 1GB add-on card unless I log in.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2,756
    Device(s)
    Nexus 5X - Moto X PE(2), LG X Charge, LG G Pad, Nokia 6102b
    Carrier(s)
    Tracfone, Xfinity Mobile, Freedom Pop, Lycamobile
    Feedback Score
    0
    If I check Airtime Cards/Service Plans without logging in to my account I do not see the data card, but when I log in I can then see it?
    Unlike many TF Inc. Subs in recent weeks and now months, TF Inc. not showing much love to their TF service customers.

  11. #11
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,950
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by ls61 View Post
    If I check Airtime Cards/Service Plans without logging in to my account I do not see the data card, but when I log in I can then see it?
    Yeah, that's what happens to me.

  12. #12
    Join Date
    May 2011
    Location
    BFE
    Posts
    6,861
    Device(s)
    LG G2, Moto G5+, Moto E4, (Droid Mini, GS3, Droid4, L41C, Droid3, S390G, LG500G, T404G, T301G, V170)
    Carrier(s)
    Total Wireless (Verizon, Red Pocket, Tracfone)
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by ls61 View Post
    If I check Airtime Cards/Service Plans without logging in to my account I do not see the data card, but when I log in I can then see it?
    Interesting.

    I still figure they updated something on the site that broke it.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    210
    Carrier(s)
    Tracfone(Verizon) Tracfone (GSM)
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Boz1 View Post
    I checked https://www.tracfone.com/shop/plans with IE 11 and also only see International and Texts under Add-Ons.
    ....
    I clicked the link and no data plan, I logged into my account and there was the $10 / 1.0GB plan.

    Looks like someone has been "improving" the website again.

  14. #14
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    12,205
    Feedback Score
    0
    Based on this and past issues we've seen, TracFone's website IT department philosophy seems to be "why leave it alone if it's working fine"

    Quote Originally Posted by Gene44 View Post
    I clicked the link and no data plan, I logged into my account and there was the $10 / 1.0GB plan.

    Looks like someone has been "improving" the website again.

  15. #15
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    210
    Carrier(s)
    Tracfone(Verizon) Tracfone (GSM)
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by tfusr19 View Post
    Based on this and past issues we've seen, TracFone's website IT department philosophy seems to be "why leave it alone if it's working fine"
    Ahhh yes, seems like not too long ago there was a long thread on that.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. No more data while on call?
    By gate115 in forum T-Mobile prepaid
    Replies: 5
    Last Post: 10-02-2016, 03:50 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 06-07-2016, 12:57 PM
  3. No more data usage indication on paygonline.com?
    By MaxBurn in forum AT&T Prepaid (formerly GoPhone)
    Replies: 11
    Last Post: 01-01-2015, 03:36 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 05-26-2014, 11:56 AM
  5. No more PAM add-on if you are on a family plan?
    By AnthroMatt in forum Sprint
    Replies: 13
    Last Post: 07-01-2008, 10:06 PM

Tags for this Thread

Bookmarks