Results 1 to 5 of 5

Thread: Porting out from account with multiply lines.

  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Downtown Toronto
    Posts
    1,256
    Feedback Score
    0

    Porting out from account with multiply lines.

    I have 3 lines under the same account number.
    Can I port just one number out and keep other 2 active? Long time ago, I remember reading that this would cause all lines under the account to be de-activated.
    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Canada
    Posts
    173
    Device(s)
    iPhone X, iPad Mini 2, MacBook Pro 13”
    Carrier(s)
    TELUS
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Zombie999 View Post
    I have 3 lines under the same account number.
    Can I port just one number out and keep other 2 active? Long time ago, I remember reading that this would cause all lines under the account to be de-activated.
    Thanks.
    You definitely can, yeah!


    Sent from my iPhone X on TELUS’ network using HoFo Mobile app

  3. #3
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Canada
    Posts
    5,470
    Device(s)
    Nexus 6P, iPhone 7 Plus
    Carrier(s)
    WIND Mobile, Rogers, Public Mobile, T-Mobile, 3 UK
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Zombie999 View Post
    I have 3 lines under the same account number.
    Can I port just one number out and keep other 2 active? Long time ago, I remember reading that this would cause all lines under the account to be de-activated.
    Thanks.
    That’s never been the case, an dI’ve had at least one line with WIND/Freedom since the beginning. You can always port just one number.
    All comments are my own opinion and do not reflect the views of my employer or affiliated groups.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    3,458
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Zombie999 View Post
    I have 3 lines under the same account number.
    Can I port just one number out and keep other 2 active? Long time ago, I remember reading that this would cause all lines under the account to be de-activated.
    Thanks.
    Just Curious where you Remember Reading this long time ago?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,135
    Feedback Score
    0
    I don't know that it is ever the case that terminating a single line in a multi line account had any impact on the account itself, other than the account will have one less line and the calculation of better together savings changes. Back when I was a customer, I had at one time as many as 5 lines, slowly reducing to zero at which point the account obviously has to close.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-23-2016, 08:35 PM
  2. Porting out from AT&T landline - what is my account number?
    By Bill in NC in forum Landline Replacement / VOIP
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2014, 09:42 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 07-27-2011, 10:22 AM
  4. porting out from PP-account number?
    By cricket101 in forum Page Plus Cellular
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2010, 07:43 AM

Tags for this Thread

Bookmarks