Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Is this forum having slow load time for anyone else?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    MA
    Posts
    1,283
    Carrier(s)
    guess
    Feedback Score
    0

    Is this forum having slow load time for anyone else?

    It's been very slow to load for a few days.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Mars
    Posts
    3,220
    Device(s)
    Tin cans and a string
    Feedback Score
    1 (100%)
    3/4 of the time it doesn't even load. Comes back with database errors.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    36
    Feedback Score
    0
    Yes

    Sent from my SM-G960U using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    1,286
    Device(s)
    iPhone
    Feedback Score
    0
    Yes, been seeing database errors, loading slowly, timing out, etc., the last few weeks.

    Guessing they are under constant DDoS attacks.

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5,514
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by 12thman View Post
    Yes, been seeing database errors, loading slowly, timing out, etc., the last few weeks.

    Guessing they are under constant DDoS attacks.
    A few other websites that I frequent are also having the same issue.
    Not sure why someone would think that it is a fun thing to do.
    I hope that they knock it off soon.

    Sent from my Luscious LG Fiesta 2

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3,744
    Device(s)
    Iphone XR
    Carrier(s)
    Tmobile
    Feedback Score
    0
    The HoFo Facebook page (where I check when it looks like the site is down) says they've been under DDos attack

    Sent from my SHIELD Android TV using HoFo mobile app

  7. #7
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,603
    Device(s)
    iPhone 11, iPhone SE, iPhone 6s
    Carrier(s)
    Boom Mobile, RP
    Feedback Score
    0
    About the only time it worked well the last week for me was when I saw Cloudfare active before the page came up. That is what led me to realize it was a DDOS and not some configuration issue.

    About the only way I can access forums is to search on google, for say General Prepaid. The top level forum list doesn't work.
    iPhone 11 is my current primary phone. But I have more phones than lines. Back to only Prepaid with the changes in the economy.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    238
    Feedback Score
    0
    Slow to load and bad gateway issues. The gateway issue has been showing up on and off for quite some time now.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    265
    Feedback Score
    0
    Thought it was my service as I was traveling.

    Sent from my SM-G955U using HoFo mobile app

  10. #10
    Join Date
    May 2002
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    1,052
    Device(s)
    BlackBerry Key2 LE
    Carrier(s)
    Freedom Mobile
    Feedback Score
    0
    It's running like sh*t on my device too.

    Sent from my STH100-1 using HoFo mobile app
    ""Wine'm, dine'm, sixty9'm""

  11. #11
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    991
    Device(s)
    5s/Mega 6.3/nokia 521
    Carrier(s)
    At&t
    Feedback Score
    0
    Yes. 5-6 times slower than usual.
    Never be afraid to try, but always know where your back up is when you screw up!

    It doesn't cost anything to be nice and say thank-you.

  12. #12
    Join Date
    May 2016
    Posts
    859
    Feedback Score
    0
    Same issue for me. Site loads very slow.

    Sent from my SHT-W09 using HoFo mobile app

  13. #13
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    199
    Feedback Score
    0
    Back in 1983 I ran one of the fastest BBS systems in Fairfield, California. I had it running on a PC Junior with an external hard drive that connected via the expansion board. Main drive for the operating system and BBS software, external drive for "files du jour". I was working for Pacific Telesis at the time so I had a beta version of a Gandalf 2400 bps modem - really rare back in the day. Maybe I could dig it out of storage and donate it to howardforums for a much needed speed upgrade?


  14. #14
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    13,672
    Feedback Score
    0
    Don't forget to include a few 5-1/4" floppy disks...

  15. #15
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    13,672
    Feedback Score
    0
    If anybody is looking for somewhere else to hang out while waiting for HoFo to get fixed, https://www.tapatalk.com/groups/micallen/index.php is a pretty good forum!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Bell Is Bell's self serve center down for anyone else?
    By TRDsupraman in forum Bell/Virgin/Lucky/Solo
    Replies: 2
    Last Post: 03-26-2009, 02:32 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 10-02-2006, 12:17 PM
  3. slow loading times for k750
    By Pali_Playa in forum SonyEricsson
    Replies: 10
    Last Post: 08-25-2005, 10:27 PM
  4. Is this forum JUST for LG folks
    By lop in forum LG
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2005, 02:59 PM

Tags for this Thread

Bookmarks