Page 16 of 16 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Results 226 to 237 of 237

Thread: Koodo Out of Province Plans (QC $56 Plan as of Aug. 19, 2018)

  1. #226
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    605
    Device(s)
    iPhone 11 Pro Max
    Carrier(s)
    Telus
    Feedback Score
    0
    Koodo has apparently closed the QC loophole as you can no longer access the old interface for changing phone numbers to an out of province number. Without this key step, you can’t switch to a QC plan.

    Unless you get a QC phone number when signing up in store (which usually won’t fly without proof of QC residence), the ride is over!

  2. #227
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    3
    Feedback Score
    0
    Wanted to make the switch to 16GB / $65 from my current 10GB / $56 plan using this trick. Have done this a few times now every time I see a better deal. Opened a new line today, asked for the cheapest plan (since I'd just be switching it anyway). APPARENTLY, to get that plan, they had to put me on the second cheapest plan, then switch me down to the cheapest one — I don't know why.

    Anyway, I go home later and successfully change my number to a QC number on that line. But when I look at how long it'll be to change my plan (typically less than a week, the past few times I've done the trick for myself and others), I'm told "You've already changed your plan this billing cycle. Come back to change your plan after your new billing cycle starts on September 18, 2019." A whole month! I'm assuming because they had to do that completely unnecessary maneuvering to get me on the cheapest plan, and that used up my plan witching this cycle.

    So, do we think that plan will still be around come next month? It is a promotional deal, after all. Should I risk waiting a month to switch it myself?

    OR, should I risk calling Koodo tomorrow and playing dumb, saying "I don't know why it would say I've already switched", hoping they can switch my already QC number to the 16GB plan ASAP, but risk them seeing my existing ON number using a QC plan? (Would they even recognize that?)

    OR, should I say **** it, cancel the line I just opened, and go back tomorrow to open another line, but on a plan they won't need to make the switcheroo for? That way I can preform this trick as normal.

  3. #228
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    C A N A D A
    Posts
    45
    Device(s)
    iPhone
    Carrier(s)
    Koodo
    Feedback Score
    0

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by ddsdude View Post
    Koodo has apparently closed the QC loophole as you can no longer access the old interface for changing phone numbers to an out of province number. Without this key step, you can’t switch to a QC plan.

    Unless you get a QC phone number when signing up in store (which usually won’t fly without proof of QC residence), the ride is over!
    it can still be done, nothing blocked changed, fallow my first post in this thread.

  4. #229
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1,171
    Feedback Score
    0
    The loophole will always be possible in one way or another because this company is incompetent.

  5. #230
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    5
    Feedback Score
    0
    Just activated a new line to do the QC plan trick, changed my bc number to a qc number no problem, but it lined up the billing period with the line i already have on the account and now i gotta wait a month for the billing cycle to restart.

  6. #231
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    605
    Device(s)
    iPhone 11 Pro Max
    Carrier(s)
    Telus
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by 5714 View Post
    The loophole will always be possible in one way or another because this company is incompetent.
    This is so true!

  7. #232
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    C A N A D A
    Posts
    45
    Device(s)
    iPhone
    Carrier(s)
    Koodo
    Feedback Score
    0

    Post

    NEW FOR STEP 4

    4) On the 1st Day of your billing cycle, change your plan (Click on Overview -> Track your repair -> Change Number)

  8. #233
    Join Date
    May 2016
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    I was playing around on the site and it gave me a message that to change to another province I must call Koodo. This was just a test...so not sure if the fix is still in or not?

  9. #234
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    I have two lines with Freedom and want to move them to Koodo OOP. Can I do it in same self-serve account or should I use different accounts?

  10. #235
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,175
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by nayhat View Post
    I have two lines with Freedom and want to move them to Koodo OOP. Can I do it in same self-serve account or should I use different accounts?
    You should be able to pull it off in one account. I would think two is best because if they take action you will have only one affected line. Never put all eggs into one basket.

  11. #236
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by will888 View Post
    You should be able to pull it off in one account. I would think two is best because if they take action you will have only one affected line. Never put all eggs into one basket.
    Thanks. I got two lines with two different accounts. I was able to change one of my account to QC number. But other account doesn't let me do it. I get an error saying "An error has occurred. Please refresh the page or try again later." I tried cleaning cache and other browsers, but it didn't work.

    Does anyone had a problem like that?

  12. #237
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    7
    Feedback Score
    0
    Never mind, it is working now.

Page 16 of 16 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Similar Threads

  1. Koodo Koodo Out of Province Plans
    By qag01 in forum TELUS/Koodo/Public Mobile
    Replies: 90
    Last Post: 09-27-2019, 10:15 AM
  2. Koodo How to obtain the Koodo, out of province, QC promo plans
    By wes786 in forum TELUS/Koodo/Public Mobile
    Replies: 504
    Last Post: 11-29-2017, 11:59 PM
  3. Koodo charged $5 for Data and SMS by koodo on out of province plan!
    By pokemonblue in forum TELUS/Koodo/Public Mobile
    Replies: 9
    Last Post: 10-04-2017, 12:14 PM
  4. All of a sudden, no data today, as of about 12 noon. ??
    By Chessie* in forum Page Plus Cellular
    Replies: 53
    Last Post: 10-01-2017, 06:00 AM
  5. Replies: 92
    Last Post: 02-28-2004, 08:38 AM

Tags for this Thread

Bookmarks