Results 1 to 3 of 3

Thread: Signature

  1. #1
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    191
    Device(s)
    iPhone 8 Plus Product Red
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    Signature

    I had 2 speed tests as my signature, i got a higher speed on LTE (old was 151 Mbps down, new is 172 Mbps down) so i wanted to update it, i did and its not showing like before. Now its just blank. Uploaded the speed tests as images, and i put the link to the speed test in.
    Personal Highest on LTE - US RT 1 and MD-152

    Home internet - Verizon Fios 150/150 (Upgraded to Gigabit Jan. 26 2019)


    Fios Gigabit:

  2. #2
    Join Date
    May 2002
    Location
    USA
    Posts
    13,123
    Device(s)
    iPhone 11 Pro Max
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    I checked your signature and you're not linking to the image itself here: http://www.speedtest.net/result/i/2974263651.png, you have a link to this page: http://www.speedtest.net/result/i/2974263651 inside the IMG tags.


  3. #3
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    191
    Device(s)
    iPhone 8 Plus Product Red
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Ok fixed it, thanks for your help

Similar Threads

  1. Images in Signatures
    By NuG050 in forum General Mobile Questions and Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-10-2002, 03:39 AM
  2. Signature [IMG][/IMG]
    By taiyeungjai in forum The Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 01-11-2002, 12:54 AM
  3. animated signatures
    By tuffdog in forum The Lounge
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2001, 10:25 PM
  4. Why can't I add my ICQ status Indicator on my signature using VBB?
    By speedy0379 in forum General Mobile Questions and Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-05-2001, 06:03 PM
  5. My Signature
    By Mighty Mouse in forum The Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2001, 08:59 PM

Tags for this Thread

Bookmarks