Results 1 to 3 of 3

Thread: Forum Error on the App

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Chicago burbs
    Posts
    2,389
    Device(s)
    Samsung Galaxy S8 Active
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    Forum Error on the App

    When trying to view or post in a certain thread or threads I get this error. Some threads are OK. Some not. Going web view works fine. Name:  Screenshot_20190204-203546.jpg
Views: 124
Size:  20.6 KB

    Sent from my SM-G892A using HoFo mobile app

  2. #2
    Join Date
    May 2002
    Location
    USA
    Posts
    13,117
    Device(s)
    iPhone 11 Pro Max
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    I've tested this several times between last night and now and could not replicate the issue. Are you still experiencing it?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Chicago burbs
    Posts
    2,389
    Device(s)
    Samsung Galaxy S8 Active
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by frail View Post
    I've tested this several times between last night and now and could not replicate the issue. Are you still experiencing it?
    I haven't had it happen today Frail. Very weird!

    Sent from my SM-G892A using HoFo mobile app

Similar Threads

  1. App Errors on the Bold?
    By Rockinfigs in forum BlackBerry
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2008, 02:38 PM
  2. JVM102 errors on the BlackBerry 7100i
    By Deep-Six in forum General Nextel Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-21-2006, 08:59 AM
  3. Cingular Billing Error ON THE NEWS!
    By The SPCS Guy in forum Provider Rants, Kudos and Recommendations
    Replies: 16
    Last Post: 10-10-2005, 10:18 PM
  4. Error on the Fido site
    By AdamSavage in forum Fido
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2004, 02:17 PM
  5. Errors on Java apps
    By GSRxRcR in forum General Nextel Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2003, 12:53 PM

Bookmarks