Results 1 to 3 of 3

Thread: Does Boost allow SafeLink port-ins....???

  1. #1
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    17
    Feedback Score
    0

    Does Boost allow SafeLink port-ins....???

    I have gotten some conflicting answers to this question. Some have told me you can and some have told me you cannot port in a government SafeLink type phone.

    One place told me they don't normally do it but he said sometimes they have available phone numbers that you could port in as a "workaround" to this issue in order to get the best deal.

    Thanks

    Leesa

  2. #2
    Join Date
    May 2015
    Posts
    239
    Carrier(s)
    verzion
    Feedback Score
    0
    Are you going to be using the safe link phone. With them or no


    Sent from my iPhone using HoFo

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    USA
    Posts
    283
    Feedback Score
    1 (100%)
    Port to Google Voice for $20 then port to Boost.

Similar Threads

  1. AirVoice not allowing number port-in to existing account?
    By newcronos in forum General Prepaid discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2012, 10:59 PM
  2. Does boost offer online porting into Boost from VM.
    By Badrsj in forum Boost Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2012, 09:54 AM
  3. Does boost now allow you to port over a Sprint #?
    By socal777 in forum Boost Mobile
    Replies: 6
    Last Post: 01-02-2011, 11:09 PM
  4. Not allowed to port in from Page Plus?
    By Global2 in forum Verizon Prepaid
    Replies: 9
    Last Post: 02-28-2009, 04:04 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 02-17-2006, 01:28 AM

Bookmarks