Results 1 to 4 of 4

Thread: Switch BYOP sim from TM to ATT?

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    442
    Carrier(s)
    Consumer Cellular
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    Switch BYOP sim from TM to ATT?

    I recently activated my first tracfone account using a BYOP TF/TMobile sim. Unfortunately, Tmo seems to have poor coverage where I live. My setup kit was a triple sim kit, so I have an unused TF ATT sim laying around.

    Can I switch my TF account to move over to the TF/ATT SIM (and ATT network)? If yes, what's the process? Is this something I can do automated online, or do I need to call customer service?

    TIA.

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Location
    BFE
    Posts
    8,124
    Device(s)
    LG G2, Moto G5+, Moto E4, (Droid Mini, GS3, Droid4, L41C, Droid3, S390G, LG500G, T404G, T301G, V170)
    Carrier(s)
    Total Wireless (Verizon, Red Pocket, Tracfone)
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Yes, you can switch to the other SIMs in the kit.

    Yes you can do online. Just go to activate the SIM you want to use and when given the option* choose transfer existing service. That will move number and balances to the new SIM.





    * the options are labeled different than the last time I did it, and you need the new SIM number to get to them so can't give the exact list presented.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6,692
    Device(s)
    LG Q6, Moto E5, Lumia 640XL
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon, FreeUp
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    When activating the new (AT&T) SIM online, it'll ask if you want to KEEP YOUR PHONE NUMBER. Reply YES and it'll ask the phone/SIM number of the current T-mo SIM. It's easier if both SIMs are added to your account first. Else, it'll ask some questions to confirm that you're the owner of the T-mobile SIM/phone number.

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Posts
    442
    Carrier(s)
    Consumer Cellular
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    thanks guys, that worked great!

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-22-2013, 02:52 PM
  2. switching the wing from TMo to ATT?
    By mInDtrIP in forum HTC
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2008, 12:22 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-02-2006, 03:46 PM
  4. Can I switch SIM from I90C to I830?
    By Rocinante in forum Hardware Modding Only
    Replies: 9
    Last Post: 06-22-2004, 04:32 PM
  5. Replies: 19
    Last Post: 02-02-2004, 01:48 AM

Tags for this Thread

Bookmarks