Results 1 to 7 of 7

Thread: Something is wrong with my Fiesta 2 view

  1. #1
    Join Date
    May 2015
    Posts
    161
    Feedback Score
    0

    Something is wrong with my Fiesta 2 view

    I went for a walk and had my phone in my pocket listening to a podcast. When the podcast was over and I went to put on another one I noticed my view changed on my phone. I took a screen shot and emailed it to myself but on my computer the screenshot looks normal.

    The only way I can describe it is everything that was white is now black. Like all my background is black where it was white before. So the icons on my home screen they're black. Its very hard to see and I can't figure out how to get it to go back normal? I looked around settings and display but can't figure out how to put it back to a normal view. I turned it off and on but didn't change back. It's really annoying and hard to see. At first I was thinking google changed the look for halloween.ha

    Anyone have any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    1,269
    Device(s)
    Moto Z2 Force, X4, G7, G7 Power, G6, G5s+, E5+, E5, E4..
    Carrier(s)
    metro by T-Mobile, TracFone on Verizon, AT&T and T-Mobile, Tello and FreeUp.
    Feedback Score
    0
    Go to settings then accessibility then vision.
    Check if screen color inversion or grayscale is on. If so turn them off.
    Need a Tello referral? Get $10 when you sign up. https://tello.com/account/register?_referral=P3RNHB4D

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    6,948
    Device(s)
    LG Q6, Moto E5, LG G6
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon, FreeUp
    Feedback Score
    0
    Some phones or apps have a "Theme" setting. A Black Theme would have white characters on black background.

  4. #4
    Join Date
    May 2015
    Posts
    161
    Feedback Score
    0
    Your the best Hpham that's what it was! Inversion! I'd of never known to go to Accessibility, what the heck, you think it would be in display. Thanks saved me from getting a new phone.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    1,269
    Device(s)
    Moto Z2 Force, X4, G7, G7 Power, G6, G5s+, E5+, E5, E4..
    Carrier(s)
    metro by T-Mobile, TracFone on Verizon, AT&T and T-Mobile, Tello and FreeUp.
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by NoTechie View Post
    Your the best Hpham that's what it was! Inversion! I'd of never known to go to Accessibility, what the heck, you think it would be in display. Thanks saved me from getting a new phone.
    Your welcome! lol

  6. #6
    Join Date
    May 2015
    Posts
    161
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by cellular-dude View Post
    Your welcome! lol
    ^ Yes thank you! Sorry, there was a snafu with the site that day, I was having all kinds of problems getting on here.

    I did go ahead and buy a new phone anyway because the deal on HSN for one was cheaper with all the minutes than just buying a year card :-).

  7. #7
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Republic of Texas
    Posts
    1,269
    Device(s)
    Moto Z2 Force, X4, G7, G7 Power, G6, G5s+, E5+, E5, E4..
    Carrier(s)
    metro by T-Mobile, TracFone on Verizon, AT&T and T-Mobile, Tello and FreeUp.
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by NoTechie View Post
    ^ Yes thank you! Sorry, there was a snafu with the site that day, I was having all kinds of problems getting on here.

    I did go ahead and buy a new phone anyway because the deal on HSN for one was cheaper with all the minutes than just buying a year card :-).
    No problems.

Similar Threads

  1. Something is wrong with my w600i
    By madkillah09 in forum SonyEricsson
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2006, 01:34 PM
  2. Something is wrong with my K-Jam
    By spartanrob in forum Windows Mobile (Before 7)
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2006, 02:00 PM
  3. Something is wrong with my Pix Messaging.
    By Erocmoney in forum Verizon Wireless
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2005, 02:28 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-18-2004, 12:07 AM
  5. Something is wrong with my sig
    By shof515 in forum The Lounge
    Replies: 9
    Last Post: 06-20-2004, 05:34 PM

Tags for this Thread

Bookmarks