Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't activate Three UK sim I bought on Amazon

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    314
    Feedback Score
    0

    Can't activate Three UK sim I bought on Amazon

    I Can't activate Three UK sim I bought on Amazon. Seller Instructions state That I can Activate over data in US for use after I arrive in Europe.

    Does anyone have any experience with this?
    Huawei XT2-Red Pocket $5 Month plan
    Alcatell ?- Red Pocket $10 Month Plan ($99 ebay)
    Samsung Gusto- Page Plus $30 year
    Moto E 1st Gen 3g Factory reset in a drawer.

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,971
    Device(s)
    LG G4, Galaxy S7 Edge, Note 4
    Carrier(s)
    T-Mobile, FreedomPop, TracFone
    Feedback Score
    0
    I've activated a couple of them following rs899's instructions here:
    https://www.howardforums.com/showthread.php/1895592
    Find and compare prepaid plans at https://prepaidcompare.net

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    12,820
    Device(s)
    LG Phoenix 2
    Carrier(s)
    FreedomPop
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by jonfone View Post
    I Can't activate Three UK sim I bought on Amazon. Seller Instructions state That I can Activate over data in US for use after I arrive in Europe.

    Does anyone have any experience with this?
    Which Three SIM?

    If it's the one that provides free data every month, I and others never could get it activated in the US, and I think it specifically states that it must be activated for the first time in the UK.

    If it's NOT the one that provides free data every month, I was able to activate and fund that one in the US before my last trip to Europe.

    Please clarify what Three SIM you bought.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    314
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Boz1 View Post
    Which Three SIM?

    If it's the one that provides free data every month, I and others never could get it activated in the US, and I think it specifically states that it must be activated for the first time in the UK.

    If it's NOT the one that provides free data every month, I was able to activate and fund that one in the US before my last trip to Europe.

    Please clarify what Three SIM you bought.
    +20 12data UL min UL text 30 days for
    m activation.

    Thanks Jon

    Sent from my H1711 using HoFo mobile app

  5. #5
    Join Date
    May 2005
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,971
    Device(s)
    LG G4, Galaxy S7 Edge, Note 4
    Carrier(s)
    T-Mobile, FreedomPop, TracFone
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Boz1 View Post
    Which Three SIM?

    If it's the one that provides free data every month, I and others never could get it activated in the US, and I think it specifically states that it must be activated for the first time in the UK.

    If it's NOT the one that provides free data every month, I was able to activate and fund that one in the US before my last trip to Europe.

    Please clarify what Three SIM you bought.
    In February, I was able to activate a 200 MB/month free Three UK SIM from eBay in the US. I had to jump through a hoops (first activate it on the main Three site, then add £10, Google a valid UK address) to enable the 200 MB free but it worked and it's still getting 200 MB free every month in the US.

    See the discussion here:
    https://www.howardforums.com/showthr...7#post17057087
    for more details.
    Last edited by Yeswap; 11-13-2019 at 09:57 PM. Reason: Typo

  6. #6
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    112
    Carrier(s)
    Freedom Mobile
    Feedback Score
    0
    I ordered the 12GB no calls, no texts, Online in Canada from Amazon.ca before going to Europe. and not the UK.
    Activated it online via a web page. Turned it on it Europe. And no issue.
    Also ordered one for a Friends 20yr old Daughter, Activated it herself, for 3 weeks, no issue.
    D.
    --Will Work For Travel

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 07-13-2016, 09:44 PM
  2. Can I activate a MetroPCS SIM in a non-MetroPCS area?
    By VisionsDivine in forum MetroPCS
    Replies: 3
    Last Post: 02-12-2014, 06:44 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-06-2005, 02:54 PM
  4. Can I activate an old SIM?
    By PhoneBoy666 in forum AT&T
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2004, 08:15 AM
  5. can i activate a old SIM card?
    By EPcjay in forum Fido
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2001, 07:19 PM

Tags for this Thread

Bookmarks