Results 1 to 4 of 4

Thread: Opening a 6th Postpaid Line

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    252
    Carrier(s)
    Wind Mobile
    Feedback Score
    0

    Opening a 6th Postpaid Line

    I'm looking to open a 6th postpaid line. I already have 5 lines on post paid.

    According to Freedom, last week I could open up a new account and open more lines. This week that's not possible.

    Anyone every able to open a 6th line or 2nd account under the same name with Freedom?

    Any tips or tricks to get this to work?

    I've been a customer for 7.5 years now, have had multiple lines for the last number of years, paid every single bill on time and now that I need another line, they won't allow it. I want to give them more money, but they can figure it out.

    I could do pre-paid, but then discount codes don't work from what I've been told and I can't get phones on Tab, so I would really rather have a post paid line and have it under my name.


    Sent from my BBB100-1 using HoFo mobile app

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    United States
    Posts
    18,880
    Device(s)
    Samsung Galaxy S9+
    Carrier(s)
    Sprint
    Feedback Score
    0
    One option comes to mind, open a second account and move one existing line off the current shared plan to pair up with the new line.

    If their system doesn't allow 6 lines on the same plan, they can't just make an exception to allow 6 lines. Maybe they have a newer version of the plan that might accommodate your needs. Best wishes.
    Don't make me turn this car around.....

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    252
    Carrier(s)
    Wind Mobile
    Feedback Score
    0
    The option of opening another account, which I'm good with, was presented to me as an option last week. I told them I couldn't get into the store until a week later (this week) and now they say I can't do that.

    I have the 5 lines on the Everywhere 50 Promo with F and F on each line and BTS ($27.50 per line). They'll pry those plans from my cold dead hands.

    I just want to be able to get more lines with Tabs, but they don't appear to want to come up with a solution to take more of my money each month that doesn't involve prepaid lines (and no codes applied to those lines - I have the $15 per month off codes that they said they'd honour, but maybe that's off the table too now.

    Sent from my BBB100-1 using HoFo mobile app

  4. #4
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Canada
    Posts
    1,319
    Device(s)
    iPhone X & Pixel 2XL
    Carrier(s)
    Telus + Freedom Mobile
    Feedback Score
    0
    Should be able to, we have multiple accounts under one name...since I got all my family F&F codes...we tried to move the lines to their own owners names but freedom said we would loose the discount.
    Join me on Telegram https://t.me/Samshares

    Telus: $67/20GB Can-US Plan
    Freedom: $30/8GB Can-US (2400 Minutes/1GB)

Similar Threads

  1. Replies: 45
    Last Post: 01-21-2017, 12:32 AM
  2. Porting Gophone # to active At&t postpaid line
    By Fishx65 in forum AT&T Prepaid (formerly GoPhone)
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2015, 01:12 PM
  3. activating a new prepaid phone in a postpaid line
    By lr1517 in forum Verizon Wireless
    Replies: 15
    Last Post: 04-01-2012, 11:14 AM
  4. Policy regarding opening a recently deactivated line
    By WorldIRC in forum Rogers/Fido/Chat-r
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2010, 01:19 AM
  5. opening up a new line?
    By ImportsCRX in forum T-Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 07-12-2006, 04:52 PM

Bookmarks