Results 1 to 4 of 4

Thread: Does anyone have the tracfone alcatel tcl a1 smartphone for tracfone?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    3
    Device(s)
    Alcatel TCL A1 Smartphone
    Carrier(s)
    Tracfone
    Feedback Score
    0

    Does anyone have the tracfone alcatel tcl a1 smartphone for tracfone?

    Hi there,
    I was just wondering who is using that particular cellphone? The problem that i am having is that When I have the cellular data off ,It still acts as though I am on the WIFI..I'm not connected to the wifi, just curious...Any help is greatly appreciated ...Thanks in advance...

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    California Gold Country
    Posts
    6,926
    Feedback Score
    0
    What indication are you getting that it's trying to access WiFi?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    3
    Device(s)
    Alcatel TCL A1 Smartphone
    Carrier(s)
    Tracfone
    Feedback Score
    0
    Hi there,
    I didnt realize that I had the wifi on....My mistake sorry. Thanks for the reply...I am a newbie when it comes to a smartphone....

  4. #4
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    695
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by themagicman View Post
    Hi there,
    I didnt realize that I had the wifi on....My mistake sorry. Thanks for the reply...I am a newbie when it comes to a smartphone....
    We've all been there.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 07-31-2006, 02:12 PM
  2. Does anyone have the free moto bluetooth headset link for mpx220
    By ProphetX in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 6
    Last Post: 11-18-2004, 12:31 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-30-2004, 07:50 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-15-2002, 03:44 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 10-22-2001, 07:43 AM

Tags for this Thread

Bookmarks