Results 1 to 4 of 4

Thread: Tracfone account suddenly shows "0 mb data remaining". Is this happening anyone else?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    18
    Device(s)
    SG S9+
    Carrier(s)
    Tracfone via T-Mobile
    Feedback Score
    0

    Tracfone account suddenly shows "0 mb data remaining". Is this happening anyone else?

    I'm using Tracfone as my cell phone service.

    My phone wasn't connecting to the internet via mobile data. So I checked my Tracfone and it show "0 mb data remaining". This seems sudden because last I remember I have around 2-3 gb of data remaining a few weeks ago, and I do not use mobile data. I'm mostly on Wi-Fi. I've talked to TF CR via chat but they wouldn't restore my data.

    I want to check if this is happening to anyone else.


    edit: It seems other are recently having the same issue. Will add more if i find more:
    https://www.reddit.com/r/TracFone/co...age_screwed_a/
    https://www.howardforums.com/showthr...st-all-my-data!
    https://turkforums.jcink.net/index.php?showtopic=264

    some people report data missing in TF forum:
    https://www.tracfoneforum.com/viewforum.php?f=6184
    Last edited by beev_; 02-10-2020 at 11:19 PM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    835
    Device(s)
    Pixel 3a
    Carrier(s)
    Mint with Google Voice
    Feedback Score
    0
    I read it's happening to TF if you are using the T-Mobile network for service.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    18
    Device(s)
    SG S9+
    Carrier(s)
    Tracfone via T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by prof68 View Post
    I read it's happening to TF if you are using the T-Mobile network for service.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
    my tracfone account is using the t-mobile network service.

    can you share a link of what you read?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    7,454
    Device(s)
    LG Q6, Moto E5, LG G6
    Carrier(s)
    TF/AT&T, TF/Verizon, FreeUp
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by beev_ View Post
    my tracfone account is using the t-mobile network service.

    can you share a link of what you read?
    You posted in THIS THREAD . Didn't you read the posts in it? It happened to all TF users on T-mobile, and several of us got our Data balance restored after contacting TF.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 04-22-2011, 12:57 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-28-2008, 11:13 PM
  3. Bell HTC Touch Data Access #777 Is this normal?
    By randomnet in forum Bell/Virgin/Lucky/Solo
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-2008, 10:30 AM
  4. I've not getting data this morning,anyone else?
    By WarRaven in forum TELUS/Koodo/Public Mobile
    Replies: 13
    Last Post: 02-10-2008, 12:36 AM
  5. Received Data Call?? What is this?
    By jeffgsu in forum AT&T
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2004, 11:52 PM

Tags for this Thread

Bookmarks