Results 1 to 3 of 3

Thread: Going from Cricket to AT&T

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    207
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0

    Going from Cricket to AT&T

    Hi guys,

    Hopefully I haven't already asked this question before.

    I have two Moto G7 Supra's at Cricket that are branded Cricket phones (says Cricket on the back), both paid off and one is unlocked. Both have wifi calling and VoLTE.

    My question, if I port the unlocked Cricket branded phone to AT&T prepaid or even post paid, would I still get wifi calling and VoLTE, or would AT&T block those features?

    Thanks..

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    34
    Feedback Score
    0
    I hear that ATT blocks non AtT phones from getting wifi calling ..I dont know if they changed that ..
    I would like to know as well...

  3. #3
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Durham, NC
    Posts
    750
    Device(s)
    iPhone 11 Pro
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    https://www.att.com/ecms/dam/att/con...TT-Network.pdf

    Make sure your Moto G7 Supra is the right one. Should be:

    G7 Supra (XT1955-5)

    And then cross your fingers.
    Durham, NC


Similar Threads

  1. How to Port 5 Lines from Cricket to AT&T Prepaid?
    By smsgator in forum AT&T Prepaid (formerly GoPhone)
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2018, 06:37 AM
  2. Porting from Cricket to AT&T
    By josephf in forum Cricket
    Replies: 19
    Last Post: 05-27-2018, 09:58 AM
  3. switching from Cricket to AT&T postpaid
    By jonkdc in forum Cricket
    Replies: 7
    Last Post: 01-27-2017, 12:35 PM
  4. Switch from Cricket to AT&T?
    By parallax1 in forum Cricket
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2014, 08:43 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 09-16-2008, 11:44 PM

Tags for this Thread

Bookmarks