Results 1 to 6 of 6

Thread: New Moto G Power, got Internet working, still no MMS

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    513
    Carrier(s)
    H2O
    Feedback Score
    0

    New Moto G Power, got Internet working, still no MMS

    The auto set up failed, but I got a chat rep to take me through the APN setup... or so I thought. But I still have no MMS, darnit.

    Name: H2OInternet
    APN: PRODATA

    Proxy, port, username, password, server: not set

    MMSC: http://mms.mobile.att.net
    MMS proxy: proxy.mobile.att.net
    MMS port: 80
    MCC 310
    MNC 410
    Authentication type: None
    APN protocol IPv4
    APN Roaming protocol IPv4


    What am I missing or doing wrong?
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    Western MA
    Posts
    1,924
    Device(s)
    A71 5G, Pixel 3aXL, Moto G7 Power/E6/Z3/G6 Play
    Carrier(s)
    H2O, TMO, Xfinity, PagePlus, TracFone
    Feedback Score
    0
    You misspelled the MMSC. It should be mmsc.mobile.att.net and you had just mms (not mmsc).

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    513
    Carrier(s)
    H2O
    Feedback Score
    0
    I did that. Oddly, I can now receive MMS but still not send them. But that's a start!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    513
    Carrier(s)
    H2O
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by mframe View Post
    You misspelled the MMSC. It should be mmsc.mobile.att.net and you had just mms (not mmsc).
    woohoo! You're a genius! I owe you a beer or other beverage of your choice! Thanks!

  5. #5
    Join Date
    May 2003
    Location
    Western MA
    Posts
    1,924
    Device(s)
    A71 5G, Pixel 3aXL, Moto G7 Power/E6/Z3/G6 Play
    Carrier(s)
    H2O, TMO, Xfinity, PagePlus, TracFone
    Feedback Score
    0
    Glad it is working. Can you now send a MMS? You will, of course, have to have data turned on, to do it.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    513
    Carrier(s)
    H2O
    Feedback Score
    0
    Yes, I think I'm at 100% functionality. Thanks again for your help.

    That's the thing about low-cost MVNO. They're cheap, but support is limited, so you have to do some DIY. I think it's worth the effort.

    Although I just looked, and AT&T now has a 1 year, 8GB/mo prepaid service, if you pay the full year in advance for $300.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-01-2014, 03:42 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-02-2010, 03:57 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 04-02-2010, 09:28 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 03-09-2009, 02:58 AM
  5. Got internet working on MPX220!!!
    By phatman8118 in forum Windows Mobile Standard (Smartphone)
    Replies: 15
    Last Post: 04-08-2005, 10:04 PM

Tags for this Thread

Bookmarks