Results 1 to 8 of 8

Thread: Number Barn porting to Google Voice

  1. #1
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    California between Fresno and Yosemite.
    Posts
    1,981
    Device(s)
    LG phones, Motorola, ZTE, occasional Alcatel
    Carrier(s)
    TracFone/VZ
    Feedback Score
    0

    Number Barn porting to Google Voice

    Has anyone had any experience porting a number they bought from Number Barn? They consider their numbers to be "landline" and it takes longer. I saw a number there I like for $5. On top of that they charge $2/mo for their port away plan to activate & park it until the port finishes.

    I was thinking of porting it to GV but might activate a cellphone SIM with it. I think I would rather have it on GV because then I could use it for all of my phones.



    Sent from my moto e5 (XT1920DL) using HoFo mobile app

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Mars
    Posts
    3,503
    Device(s)
    Tin cans and a string
    Feedback Score
    1 (100%)
    You can always test if the number is compatible. https://www.google.com/voice/b/0/porting?pli=1

    If it complains about the carrier, that's a good sign. You'll still need to port into a wireless carrier first, then into gv.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    California between Fresno and Yosemite.
    Posts
    1,981
    Device(s)
    LG phones, Motorola, ZTE, occasional Alcatel
    Carrier(s)
    TracFone/VZ
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by GPz1100 View Post
    You can always test if the number is compatible. https://www.google.com/voice/b/0/porting?pli=1

    If it complains about the carrier, that's a good sign. You'll still need to port into a wireless carrier first, then into gv.
    Thanks for the advice. If I have to port into a wireless carrier first before paying to move it to GV, I might as well activate one of my SIM kits with it.

    Sent from my U307AS using HoFo mobile app

  4. #4
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    144
    Feedback Score
    0
    I recently ported a number from Vonage to Number Barn and then tried to port to GV. No-go. I ported to T Mobile Prepaid and then to GV.

    Sent from my moto g power using Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    California between Fresno and Yosemite.
    Posts
    1,981
    Device(s)
    LG phones, Motorola, ZTE, occasional Alcatel
    Carrier(s)
    TracFone/VZ
    Feedback Score
    0
    Thanks for the info.
    Quote Originally Posted by Rojniles View Post
    I recently ported a number from Vonage to Number Barn and then tried to port to GV. No-go. I ported to T Mobile Prepaid and then to GV.

    Sent from my moto g power using Tapatalk
    Sent from my U307AS using HoFo mobile app

  6. #6
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    California between Fresno and Yosemite.
    Posts
    1,981
    Device(s)
    LG phones, Motorola, ZTE, occasional Alcatel
    Carrier(s)
    TracFone/VZ
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Rojniles View Post
    I recently ported a number from Vonage to Number Barn and then tried to port to GV. No-go. I ported to T Mobile Prepaid and then to GV.

    Sent from my moto g power using Tapatalk
    How long did the port take from Number Barn to T-Mobile?

    I bought a number from the Barn for $5 and plan on porting to H20 Wireless which runs on AT&T. I'll be paying $2/mo to park the number I bought until the port finishes.

    I couldn't find any info at H20 to suggest they wouldn't port in a wireline number like the barn sells, so hopefully it'll port ok. I just figure it'll be slow, as in weeks.

    Sent from my moto e5 (XT1920DL) using HoFo mobile app

  7. #7
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    144
    Feedback Score
    0
    I ported from Number Barn to T Mobile prepaid. It took less than 24 hours.

    Sent from my Lenovo TB-X606F using Tapatalk

  8. #8
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    California between Fresno and Yosemite.
    Posts
    1,981
    Device(s)
    LG phones, Motorola, ZTE, occasional Alcatel
    Carrier(s)
    TracFone/VZ
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Rojniles View Post
    I ported from Number Barn to T Mobile prepaid. It took less than 24 hours.

    Sent from my Lenovo TB-X606F using Tapatalk
    Thanks, good to know. H20 is a different provider, but it gives me hope it won't be a huge long ordeal.

    Sent from my moto e5 (XT1920DL) using HoFo mobile app

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 08-23-2019, 10:13 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-03-2013, 08:47 AM
  3. Porting to Google Voice: a good idea?
    By paroots in forum General Mobile Questions and Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2012, 03:39 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 01-05-2012, 12:15 PM
  5. Has anyone ported to google voice?
    By bw8 in forum Straight Talk
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2011, 09:31 PM

Bookmarks