Results 1 to 3 of 3

Thread: Mifi Liberate. No Sim error

  1. #1
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    106
    Feedback Score
    0

    Mifi Liberate. No Sim error

    So I have a prepaid att sim 100gb plan that works in my unite pro but when i.put the sim in my liberate I got from Amazon it says no sim. Contacted att. They updated IMEI but no joy. I put an att iPad sim in it and same thing. Defective device? Thanks


    Sent from my iPad using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    United States
    Posts
    20,191
    Device(s)
    Samsung Galaxy S21 5G
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    Could be a bad SIM or a bad device. Impossible to tell until you try a different SIM card in the device. I am suggesting a new SIM card, not from another device.
    Just another day in paradise.....

  3. #3
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    46
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by Serial Port View Post
    Could be a bad SIM or a bad device. Impossible to tell until you try a different SIM card in the device. I am suggesting a new SIM card, not from another device.
    It's a bad device. These sims work fine in other devices. Just not this one. Im just wondering if anyone else has experienced this with this device or another hotspot

    Sent from my SM-F916U using Tapatalk

Similar Threads

  1. "No SIM" Error using Note 2
    By KAZMEMON in forum Mobilicity
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2014, 02:18 PM
  2. No SIM installed error continuously?
    By iMuggle in forum Apple
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2007, 08:09 PM
  3. "No Sim Card Installed" error message
    By chaunce322 in forum Apple
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-2007, 03:19 PM
  4. No Service | No Sim | Sim Error
    By duddy in forum Apple
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2007, 12:51 PM
  5. T-809 no sim Error
    By itr1197 in forum Samsung
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2007, 10:02 AM

Bookmarks