Page 1 of 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 1 to 15 of 460

Thread: absessler has an uncrippled OEM Moto V710!!

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Posts
    281
    Device(s)
    Black Razr with my Black Prius
    Carrier(s)
    BT friendly, Cingular
    Feedback Score
    0

    absessler has an uncrippled OEM Moto V710!!

    Someone do something, I'm having a freakin' heart attack here!

    http://www.howardforums.com/showthre...46#post3963546
    I get 50mpg, How 'bout you?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    280
    Feedback Score
    0
    yes, i do have a uncrippled BT 710. Can i do anything to help you with urs?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    USA
    Posts
    245
    Device(s)
    BlackBerry Storm 9530
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    Is it true that the OEM version ships with AIM pre-installed?? Also...does this allow you to use iTap within the AIM application. Also, are you able access Get It Now or something similar?

  4. #4
    Join Date
    May 2003
    Location
    Illinois
    Posts
    779
    Device(s)
    HTC VX6800
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Abs,

    Can you post the Software and Hardware version of the phone?

    I really wish there was a way to get the FW off of that!

    J

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    408
    Device(s)
    V710
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    absessler,

    Using BitPim can you post the following files

    In the root directory ..
    BT Params
    BT_RM_DEV_DB


    In nvm/seem/ ..

    nvm/seem/syn_feature
    nvm/seem/syn_chksm
    nvm/seem/wap_brow_c
    nvm/seem/wap_elem_d

    None of those files should have any personal info.

    Thanks,
    Dave

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Monmouth County
    Posts
    366
    Device(s)
    E815
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    I'll file this one under G
    Click here for a free Photo iPod

    $20.00 off your first order at Crutchfield.
    Use referral code: p4i6h-vauw1-vg8w9

  7. #7
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    280
    Feedback Score
    0
    No, I dont have AIM installed, but it does have an email program which i can use itap in. I also have the std. GIN. The F/W Version M_01.25.2B. I dont have BitPim, so i cant help you with the files, Sorry. I shoult be getting another OEM, so ill do whatever with the files then. If i knew this was such a big deal i would have posted earlyer!

  8. #8
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    408
    Device(s)
    V710
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    You can download bitpim from

    http://prdownloads.sourceforge.net/b...p.exe?download

    Do you have a usb data cable?

    ,Dave

  9. #9
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    280
    Feedback Score
    0
    Would i be able to get the files via PST 6.2? I have that and all the data cable. Another thing is will this have any possibility of screwing up my phone? If so, im getting another OEM in like less than a week, and id rather just do it when i have a backup.

    Thanks,

    Alex

  10. #10
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    408
    Device(s)
    V710
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    If you have PST installed , you should be able to use bitpim without any problems. With BitPim you will only be downloading the files from the phone, as long as you dont overwrite any files you can't mess anything up. The seem files cannot be modified with bitpim so you would not have to worry about overwriting them. Don't do anything your not comfortable doing though. You might want to install BitPim, take a quick look and see what you think. You can't hurt anything by just browsing the file structure.

    ,Dave

  11. #11
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    754
    Device(s)
    Palm Pre
    Feedback Score
    0
    My precious.....

  12. #12
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    754
    Device(s)
    Palm Pre
    Feedback Score
    0
    Why not have your buddy at Moto give you a copy of the OEM v710 flash/firmware, that's all we need.

    Hold the phone here...you're saying you have a v710m, not the v710. That could account for the firmware difference. mmm.


    Anyone else care to comment?
    Last edited by sclark10000; 10-27-2004 at 11:01 AM.

  13. #13
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    280
    Feedback Score
    0
    hes in the sales devision, so he doesnt have access to that. I already asked him cause i wanted to flash my other 710 with that s/w. Im sorry i could not help you more!

  14. #14
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    280
    Feedback Score
    0
    and yes, i am pretty sure that m stands for motorola. When i use MPT, i have to select v710m, and it wont work with just the plain v710.

  15. #15
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    611
    Device(s)
    Samsung SCH-i730
    Carrier(s)
    Verizon Wireless
    Feedback Score
    0
    Originally posted by absessler
    hes in the sales devision, so he doesnt have access to that. I already asked him cause i wanted to flash my other 710 with that s/w. Im sorry i could not help you more!
    Couldn't he send it down to Enginerring and have it flashed by them? Also... I know this is a far out question. But your v710m by any chance doesn't have Java does it? And what about Themes? Does it have that option enabled? And can you please talk to your friend and see if you would be able to get AIM installed in the phone, and possibly and other things put on the phone some how?

    Raystream

Page 1 of 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Bookmarks