Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 45 of 94

Thread: The Definitive "How to fix your Ring Details" thread

  1. #31
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Corona CA
    Posts
    26
    Device(s)
    MotoRola V3r
    Carrier(s)
    T-mobile
    Feedback Score
    0
    Hey guys
    I wasable to get acces to my ring tones on my v505
    I had to go into multimedia and then sounds
    set one sound file to Calls and then I was able to
    access my ring tones...
    The only issue is that i lost the names of the orignal ringtones

    no biggy they were weak tones anyway!!!!!

    Thanks!!!!!!

    PMart

  2. #32
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    19
    Device(s)
    RAZR V3
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    Thank you BigDaddy5, your "How To" tutorial worked flawlessly, it's appreciated.

  3. #33
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NY
    Posts
    94
    Device(s)
    Pearl 8120
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    ok this is really annoying i cant access vibe and ring, the style i use, i tried everything, i get this error in PST




  4. #34
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    SouthEast PA
    Posts
    56
    Device(s)
    32gb iPhone 3GS
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    i found the easiest way to be just to do a master reset on the phone... worked great... little bit of a pain to go through and make it how i like it... but o well...

  5. #35
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NY
    Posts
    94
    Device(s)
    Pearl 8120
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    what will i lose if i do a master reset, is there any other way to fix it

  6. #36
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    SouthEast PA
    Posts
    56
    Device(s)
    32gb iPhone 3GS
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by rustlerracer15
    what will i lose if i do a master reset, is there any other way to fix it
    a "master reset" will reset settings that were changed on the phone (i.e. wallpaper, menu changes, etc.)

    a "master clear" will revert the phone back to factory settings... deleting any saved texts, numbers saved to the phone, pictures, etc.

    the other ways to fix this problem are located in the begining of this thread on page 1... or do a search.

    -Brandon

  7. #37
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    10
    Feedback Score
    0
    i has a diferent problem, i flash my v3 and after that, my cel has not rings tones, they are in to the cel ( continental etc ) but i cant heart anything i can select but not sound, the ringer is ok, is something in the sf.
    is somebody can help me i apreciate too much.

    Thanks

  8. #38
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NY
    Posts
    94
    Device(s)
    Pearl 8120
    Carrier(s)
    T-Mobile
    Feedback Score
    0
    if i did a reflash would it help? what would i lose after a reflash?

  9. #39
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    4
    Device(s)
    V600
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    I am having a similar problem. I jumped in an tried adding a ringtone but accidently put it in the vavr folder within the audio folder. (I know, not good....) I deleted the ringtone from there and then added it to the audio folder with the rest of the ringtones. Now, when I select Settings, Ringstyles, Loud Detail, it takes me back to the menu within Settings. I tried deleting the .db files and restarting the phone, but that didn't work. The files are still there.

    How do I delete these files, restart my phone and then disconnect from p2kman correctly. I selected the files and clicked the delete file(s) button one at a time but they don't go away. Also, my phone keeps the "connected" symbol on it even after I disconnect. I tried turning it off and even taking out the battery but no luck.

    Any ideas. Any help would be appreciated.

  10. #40
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Dont worry
    Posts
    15
    Device(s)
    Cingular 8125
    Carrier(s)
    Cingular
    Feedback Score
    0
    www.motopage.uk.tt and click downloads on it......if its possible can anyone send me tha back up ringtones......U know the ones i deleted.....Lolll my email is [email protected]

  11. #41
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    hey i did all the off the stuff i tryed motokit, that didnt work, i tryed to delete those 2 files didnt work, and then i try'd the pst changing the ring style thing to all silent, when i did my calls where restricted but my ring detail worked, going into security and changing the barring of out going calls back to none, the ring detail didnt work. can anyone help?

  12. #42
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3
    Feedback Score
    0
    hi JQ there are many web site where u can download.
    here are the links.
    You need to register for this sight, its free.
    http://www.motomodders.net

    http://e398essentials.wikispaces.com/#softwaremods

    Make sure you download the patch also for PST.

  13. #43
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Device(s)
    Motorola V3 RAZR (Black) R374_G_0E.42.09R, GSMV3MXTMB01NA106, 10MB+ Memory, Unlocked, Video Record
    Carrier(s)
    Rogers Wireless
    Feedback Score
    0
    Here are a couple fixes other then the PST one:
    1. Open p2kman Delete MyToneDB.db & TempToneDB.bd from the /a/mobile/audio directory and do a master reset (security code 000000)
    2. Open Motokit and use the fix ringstyles option
    3. Using p2kman upload these seems to your phone SILENT RINGSTYLES

    Sorry if they were already mentioned didnt go back and read whole thread.


    Mobiledia Forums Moderator
    TBFB Mobile Forums Moderator
    Vision Forums Moderator

  14. #44
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    37
    Device(s)
    Apple Iphone 3GS
    Carrier(s)
    AT&T
    Feedback Score
    0
    XXXSamsungXXX you rock...your method worked flawlessly and took all of about 10 minutes..thank you very much for your help...I finally have ring details back and don't have to listen to my darned keys chirp whenever I dial..

  15. #45
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    96
    Device(s)
    Bolder Boulder
    Carrier(s)
    Verizon
    Feedback Score
    0
    Quote Originally Posted by xlr8
    Once you find it, set the offending detail to silent, and then try deleting all the small size ringtones you uploaded.
    I'm having all kinds of trouble deleting Moto E815 stock tones w/ Bitpim. Many have said it's not possible. But I'm a believer that it must be possible if one only knows how to do the hacks.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Bookmarks