Results 1 to 2 of 2

Thread: pics coming soon. new ANTEC SONATA :)

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Look over yer shoulder
    Posts
    10,553
    Device(s)
    iPhone IVS | 9900 B0ldTouchDizzle
    Carrier(s)
    The one who pays me to use their service
    Feedback Score
    2 (100%)

    pics coming soon. new ANTEC SONATA :)

    FINALLY picked up my new baby

    my friend (who knows) transferred the "stuff".

    he said he powerd it up and it worked fine.

    I took it and plugged it all in and couldn't get it to run fine.

    it would go to the DOS screen saying, "windows didn't shut down correctly...do you want to boot in SAFE MODE...BLAH BLAH...etc."

    I can get into SAFE MODE...if I choose "WINDOWS NORMALLY" it just cycles and goes back to this screen after the loading screen from DOS???

    doubted IDE's or anything popped out in the drive home...but couldn't figure it out...finally I decided to reformat...so far so good....

    anyone come across this issue with a straight computer case swap and a new PS link?
    300 @ 5pm●5K SMS●Auto Roadside●Unlim Inc●1000LD●R2RLD●VP●6Gb LTDizzle+credits = <$36
    34+|0|0 119+|0|0

    Factory Unlocked 5White32gb, GNote2x2, 9900 LNIB Retired, GS3 for Mobi
    i7 920 @ 2.67GHz 9Gb DDR3
    My Wireless LD FAQ., READ IT!!!
    The Jawbone I, photo-review
    Maybe it's time to update this....nahhhhh

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    chicago
    Posts
    754
    Carrier(s)
    cingular
    Feedback Score
    0
    Wirelessly posted (ct 56 or 3300: Nokia3100b/1.0 (04.03) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Link/1.1)

    Moved pci card possibly screwed up drivers

Bookmarks