Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 34

Thread: Fido WAP and MMS settings for D500, E730 and D600

  1. #16
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Is it the same setting for rogers ?

  2. #17
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    22
    Device(s)
    d900
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    hey i am still trying to set up my mms on my d900 with fido, i have called them sooooooooo many times, and i have tried all the settings on this page i still have no luck it just keeps saying invaild argument:S plsssss helppppppppppppppppp lordy what am i doing wrong:Soh but my internet works... ty

  3. #18
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    232
    Device(s)
    Motorola v3i
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    amsung d820 internet set up??? PLEASE HELP (FIDO)

    hey i just got a samsung t809 that was flashed to d820 and now need to know how to set up the internet? so can anybody help with this? i'm with Fido. Any help would be great!

  4. #19
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    232
    Device(s)
    Motorola v3i
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    please.... nobody know how to set up internet?

  5. #20
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    232
    Device(s)
    Motorola v3i
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    ?????????????????

  6. #21
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Canada / HK
    Posts
    978
    Carrier(s)
    Rogers
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    This works for my D900 too, thanks so much.

  7. #22
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    ****samsung--d807x*******

    i'M A FIDO USER, AND I BOUGHT THIS PHONE FROM ROGERS. THE PROBLEM IS... I CAN'T GET THE BROWSER!! TO WORK .I NEED SOME HELP ANYONE KNOW HOW TO FIX THIS,I TRIED CHANGING THE I.P BUT NO LUCK?

  8. #23
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    I have the Samsung Sgh-x820 and I put my Rogers chip in there but I cannot access the internet to download games. Can somebody please help me out?

  9. #24
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    Does anyone have the MMS/WAP settings for D807 unlocked for Fido

  10. #25
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    156
    Device(s)
    es t610
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    does anyone have problems with downloading large amounts of data thru wap.fido.ca ? It doesn't work for me when I use it to log into my MSN thru Ultra IM (j2me).

    Once the download of the contact list begins, I get alerted to a msg saying Internet profile (internet.fido.ca ?) is to be used instead of a wap profile.

  11. #26
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Canada
    Posts
    4
    Device(s)
    Samsung U600
    Carrier(s)
    Fido
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    Fido settings for U600

    This is what I used for my U600, for Fido (took me forever to figure out!)

    Profile: [whatever name you want]
    Homepage URL: http://wap.fido.ca
    Proxy: [checked]
    IP address: 205.151.011.011
    Port: 8080
    Linger Time: 90
    DNS: [checked]
    DNS1: 205.151.011.011
    DNS2: [blank]
    Bearer: GPRS

    Advanced Settings:
    APN: internet.fido.ca
    Login ID: fido
    Password: fido

  12. #27
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    I followed ur instructions on my D900 and it works perfectly! thank you sir!

  13. #28
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars

    plz help!!!

    i have an sgh-f210 and my carrier is fido....can anyone help me configure my mms, i have no clue how to make it work

  14. #29
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    i tried the settings on this page for the mms's but still doesn't work....helpppppp plz....

  15. #30
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    11
    Feedback Score
    0
    vBActivity - Stats
    vBActivity - Bars
    I have the Samsung SGH-T509 (which I used when I was in the States with T-Mobile), and now am using Fido. I can receive and make calls, but can't use the Internet. I go into *#87927# to change the WAP settings as per above, but when I launch "t-zones," it still says "Error: network unavailable."

    Help please?

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Bookmarks